Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

Svetoivanjski dani 2019.

Svetoivanjski dani 2019.
Udruga Srce sudjelovala je na 29. Svetoivanjskim danima

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Svetog Ivana Zeline Udruga Srce i ove je godine sudjelovala na 29. Svetoivanjskim danima.

Obilježavanje Svetoivanjskih dana započeli smo u petak, 21.06.2019. sa kreativnim radionicama u interaktivnom-izložbenom prostoru „DAR“. Posjetitelji DAR-a pod vodstvom dugogodišnjih volontera Udruge Srce od 21.06. do 24.06.2019. mogli su se okušati u izrađivanju keramičkih cvjetova od gline koji se upotrebljavaju za izradu predivnih, unikatnih pushleka. Uz izradu cvjetova, demonstrirana je i dekupaž tehnika oslikavanja keramičkih posuda zainteresiranim posjetiteljima. Uz čašicu razgovora izrađene su i čestitke, cvjetići od traper materijala te ukrasne vrećice za osušenu lavandu.

Mnoštvo izrađenih proizvoda vrijednih volontera uz proizvode koje su izradili posjetitelji DAR-a prezentirani su na izložbenom štandu, 24.06.2019. ispred Crkve Svetog Ivana Krstitelja u Svetom Ivanu Zelini.

Izložba „Sukulenti iz plastenika naša su dika“ odvijala se na prostoru ŠRC Zelina u petak, 21.06.2019.od 18 sati. Članovi Poludnevnog boravka i Kluba Srce uz stručne suradnike predstavili su gotove proizvode koje su tokom godine vrijedno izrađivali. Uz suradnju sa OŠ Ksavera Šandora Đalskog i Društvo naša djeca Sveti Ivan Zelina izrađivale su se keramičke posudice u koje su se, nakon što su prošle proces glaziranja i pečenja, sadili sukulenti uzgojeni od strane članova u plasteniku Udruge Srce.

Donatori

Pravni okviri

Medijska podrška