Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

Javni poziv za volontiranje - Kockice Convention 2018

Javni poziv za volontiranje - Kockice Convention 2018

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drage volonterke i volonteri,

Želimo Vas obavijestiti o jedinstvenom događaju u našem gradu „Međunarodna izložba Lego kockica“ koja će se održati od 24. – 25. ožujka 2018. godine u Sportskoj dvorani. Međunarodna izložba Lego kockica održava se prvi put u Hrvatskoj i to baš u Svetom Ivanu Zelini. Na izložbi će sudjelovati predstavnici međunarodnih klubova "Lego kockice". Za sada je prijavljeno ukupno 73 sudionika iz Kanade, Belgije, Njemačke, Norveške, Portugala i brojnih drugih zemalja...

Detaljnije informacije o događaju možete pročitati na linku: http://convention.kockice.hr/

Vjerujemo kako će svi sudionici oduševiti svojim lego skulpturama...a prilikom izložbe zanimljivih sadržaja biti će i za male i velike.

Tijekom izložbe potrebno je osigurati volontersku podršku, a opis volonterske pozicije i detaljnije informacije za prijavu pogledajte u prilogu te Vas molim da informacije o događaju promovirate među vašim poznanicima i ljubiteljima lego kockica.

 Svi zainteresirani svoju prijavu pošaljite putem linka: https://goo.gl/forms/EY8fWfIItbCE2xWQ2, a sve upite pošaljite na e-mail: lvczelina@udruga-srce-zelina.hr.

 Veselimo se Vašim prijavama!!!

Lokalni volonterski centar Zelina u suradnji s Klubom „Kockice“

 

 

Donatori

Pravni okviri

Medijska podrška