Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

Član Udruge Srce na poslovnom učilištu Experta

Objavljeno: 04.10.2018 u 18:47
Član Udruge Srce na poslovnom učilištu Experta


Poznato vam je svima da naš Tomislav Nedelić godinama prati i vodi radio emisije na Radio Zelini, piše članke za Udrugu te je stekao puno iskustva. Njegova je želja uvijek bila postati pravi radijski voditelj, no zbog teškoća s kojima se kroz život susretao, nažalost nije bilo ostvarivo i uvijek se činilo nedostižno.
Kako uvijek nastojimo podržati želju za napredovanjem i učenjem, ali i ispuniti neostvarene želje, podržali smo Tomislavovu inicijativu za usavršavanjem. Ni manje, ni više nego u Poslovnom učilištu Experta, kako bi od njega učinili pravog eksperta. Sa školovanjem započinje u studenome, a završava u svibnju 2019. godine. Da bi dobio titulu voditelja u elektroničkim medijima čeka ga cijela godina učenja i proučavanja, odlazaka na predavanja i pisanja diplomskog rada, u čemu će mu dobro doći podrška njegovog osobnog asistenta.
Tomislavu želimo puno sreće i novih znanja u izazovima koji slijede, a posebno želimo zahvaliti Radio Zelini koji su mu dali priliku i vjetar u leđa te Gradu Svetom Ivanu Zelini koji financira cjelokupnu Tomislavovu školarinu u iznosu od 20.000,00kn

Donatori

Pravni okviri

Medijska podrška