Javni poziv ugostiteljima za sponzorstvo i prodaju pića te prodaju kokica na 6. humanitarnom koncertu Udruge Srce

Objavljeno: 21.09.2016 u 07:51

Udruga SRCE kroz svoje 11godišnje djelovanje postigla je velike uspjehe i rezultate te osigurala vlastitu prepoznatljivost u Hrvatskoj, ali i šire. Osim velikog vlastitog zalaganja i truda za postignute uspjehe zahvalni smo i Vama te mnogobrojnim drugim donatorima koji su nas pomagali i bez čije podrške bismo teže postizali vlastite ciljeve.

Uz redovne aktivnosti koje Udruga provodi „Kluba Srce“ i poludnevnog boravaka uz osiguran prijevoz i prehranu, Kabineta logopeda, Pomoći u učenju i svladavanju nastavnih sadržaja, Radionica i igraonica za djecu s teškoćama u razvoju niže kronološke dobi, Fizikalne terapija, Radne terapija, Senzorno – integracijske terapije, Terapijskog i rekreativnog plivanja po Halliwick metodi, Integracijsko kreativno zabavnih radionica, Osobnih asistenta za dvije osobe s najtežim stupnjem tjelesnog invaliditeta, osiguranje pomoćnika u nastavi i vrtiću, Savjetovanja i individualnih razgovora od strane stručnog tima Udruga je prošlogodišnjim humanitarnim koncertom osigurala uvjete za pokretanje novog projekta kojim bi u dugoročnom razdoblju osigurala zapošljavanje osoba s invaliditetom i poboljšala kvalitetu njihova života u lokalnoj zajednici. Dio sredstava od prošlogodišnjeg koncerta utrošen je na osnaživanje 9 naših članova koji su se kroz niz edukacija, predvođenih od strane vanjskog stručnjaka, djelomično pripremili za svijet rada. Zbog nemogućnosti financiranja ideje društvenog poduzetništva iz javnih izvora i Europskog socijalnog fonda u tekućoj godini, ulaganje u ovaj projekt moramo osiguravati iz vlastitih izvora te i ove godine dodatni prihod osigurati ćemo održavanjem šestog Humanitarnog koncerta „Zvijezde za Srce“ koji će se održati u Sportskoj dvorani u Svetom Ivanu Zelini u četvrtak, 20. listopada 2016. godine.
Kao i svih prošlih godina i godine svoj doprinos Udruzi dati će poznate estradne zvijezde: Učiteljice, Tarapana Band, Mejaši, Begini, Grupa Vigor, Gazde, Mario Rucner, Jole i Igor Delač.
Rucner.
Ukoliko ste u mogućnosti pomoći i doprinijeti ovoj humanitarnoj akciji to možete učiniti na više načina;

Molimo Vas da ikoliko ste zainteresirani, da nam svoje uvjete i iznos donacije pošaljete poštom ili osobno dostavite (Petra Preradovića 3, Sveti Ivan Zelina) s naznakom „NE OTVARAJ DO DANA SASTAJANJA KOMISIJE ZA ODABIR“ do najkasnije do 3. listopada kako bismo mogli razmotriti sve pristigle ponude i odabrati za najprihvatljiviju.

Ovom prilikom zahvaljujemo Vam na dosadašnjim donacijama te na iskazanom povjerenju!

Više podataka o Udruzi možete vidjeti na web portalu: www.udruga-srce-zelina.hr

Kontakt telefoni: 092/131-3050, 01-2060-462
Žiro-račun: HR6723600001101845153, Zagrebačka banka d.d.

Povratak