Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

Na turniru 8 kafića prikupljeno 16 000 kuna za Udrugu Srce

Objavljeno: 30.12.2019 u 09:27
Na turniru 8 kafića prikupljeno 16 000 kuna za Udrugu Srce
U prepunoj sportskoj dvorani u Svetom Ivanu Zelini, u organizaciji Caffe bara Carpe Diem i IGGI bara održan je 5. humanitarni malonogometni turnir 8 kafića.

U četvrtak, 26. prosinca 2019. godine u prepunoj sportskoj dvorani u Svetom Ivanu Zelini, u organizaciji Caffe bara Carpe Diem i IGGI bara održan je 5. humanitarni malonogometni turnir 8 kafića.

Ove je godine turnir bio još ljepši i posebniji, upravo zbog vas dragi prijatelji Udruge Srce koji ste prepoznali naš rad i trud i koji nas rado podržavate sve ove godine. Ove ste nas godine uistinu najviše iznenadili prikupivši 16 000 kuna. Na tome Vam iskreno zahvaljujemo.

Na turniru su se ponovno okupile ekipe sportskog duha koje su se natjecale u malom nogometu. Tako su uz ekipu organizatora CB Carpe Diem i IGGI bara, na turniru nastupile još i CB Plac, Long-Island bar, Podroom bar, CB Dioniz, CB Faraon, Caffe bar 5 i Klet Hrupec. Natjecalo se 8 kafića, a uz sportski program, posjetitelji su uživali i u zabavnom programu. Poseban gost ovogodišnjeg turnira bio je igrač CFC Genoe Marko Pajač, koji je velikodušno Udruzi Srce donirao 5 000 kuna. Naše kreativke iznenadile su igrače izradivši prigodna srca koja su se dijelila igračima.

Ovim putem najljepše se zahvaljujemo organizatoru turnira gospodinu Igoru Bajiću i njegovoj obitelji, Caffe baru Carpe Diem i IGGI baru, svim sudionicima turnira, sucima, sponzorima te svim posjetiteljima koji su kupnjom ulaznice pridonijeli uspješnoj realizaciji još jedne hvalevrijedne akcije u našoj zajednici. Drago nam je što i danas u našem okruženju postoje ljudi koji mogu biti ponos zajednice u kojoj žive.

Prikupljena sredstva ćemo koristiti u provedbi programa Poludnevni boravak i Klub Srce u 2020. godini.

Galerija

Donatori

Pravni okviri

Medijska podrška