Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

Priredba Udruge Srce "Zar već...Božić?"

Priredba Udruge Srce "Zar već...Božić?"
Kako bi se na najbolji mogući način zahvalila građanima za podršku koju joj pružaju tokom čitave godine, Udruga „SRCE“ je već u ljetnim mjesecima krenula sa pripremama za božićnu priredbu. Nama članovima Kluba Srce, božićna priredba poseban je izazov jer na njoj svatko od nas može pokazati neki svoj talent.

Svečana priredba Udruge  „SRCE“ pod nazivom „Zar već… Božić?“ održana je u petak 1. 12. 2017. , u dvorani „Kraluš“ Pučkog otvorenog učilišta Zelina.

Na ovoj priredbi zelinskoj publici predstavljen je humoristični igrokaz „Ništa bez pijevca“ koji je nastao u suradnji sa dramskim pedagogom  Damirom  Miholićem,  a kojeg smo mi članovi Kluba Srce izveli na ovogodišnjem Festivalu jednakih mogućnosti u Zagrebu.

 Koliko su članovi Udruge  kreativni govori i činjenica da su uz pomoć zaposlenika i volontera sami osmislili  pjesmicu „Božićna idila“ koju su  izrecitirale  Božica Puhelek, Slavica Hođa , Željka Brlečić, Anita Vizec i Anita Penava.

 Kao i uvijek, svoje  mjesto u priredbi imali su i najmlađi članovi sa svojim recitacijama o Svetom Nikoli, Djedu Božićnjaku i  Božiću, dok su oni nešto malo stariji donijeli dio novogodišnjeg ugođaja plešući Bečki valcer.

Posebna atrakcija ovogodišnje priredbe bile su naše prijateljice iz kluba „Arka“ koje su nas očarale svojim plesom te naš prijatelj  Kristijan Nasteski i njegova grupa „Los Colonscopicos“ koji su nam na zanimljiv način  prezentirali argentinsku glazbu.

 Posebno emotivan trenutak večeri bio je kada su predsjednica udruge Đurđa Penava i koordinatorica volotera Nikolina Sičaja pozvale sve volontere te im uručile prigodne poklone, a sve prisutne je ganuo i zadivio kratak film o našoj najvjernijoj volonterki - Višnji Žegarac koja je uz Udrugu“ SRCE“  već 10 godina.

Na kraju su dodijeljene zahvale svim sponzorima priredbe. Posebnost ove priredbe bila je i u tome bila što su se mnogi članovi okušali u ulozi voditelja

Sretni smo što smo za vas mogli pripremiti još jednu božićnu priredbu i budite sa nama i iduće godine.

 

Pripremio: Tomislav Nedelić

Galerija

Donatori

Pravni okviri

Medijska podrška