Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

Udruga Srce otvara izložbeni prostor svojih radova u Zagrebačkoj ulici u Svetom Ivanu Zelini

Udruga Srce otvara izložbeni prostor svojih radova u Zagrebačkoj ulici u Svetom Ivanu Zelini

Da je ljudska dobrota neizmjerna te da je ljudsko srce toplo i veliko iznova potvrđuju djela kojima velikodušni pojedinci ukazuju veliku čast, povjerenje i podršku našoj Udruzi.

Naime, izlog Udruge Srce kojeg redovno uređuju i osmišljavaju članovi i volonterke Udruge svojim radovima, a koji se nalazi na autobusnoj stanici u centru grada, oduševljava naše građane. Ovoga puta reakcija na naš izlog bila je neočekivana. Naši radovi oduševili su građanku do te mjere da je pomislila da ti radovi, i svi oni koji ne mogu biti vidljivi jer je mjesta u izlogu malo, zaslužuju svoj prostor, tako da je gđa Ljubica Šamšalović Udruzi Srce dala svoj poslovni prostor na korištenje.

Prostor se nalazi u Svetom Ivanu Zelini, na adresi Zagrebačka 11. Prostor veličine 20 mUdruga će koristiti u svrhu jačanja lokalnog identiteta kroz susrete djece i mladih s teškoćama s članovima lokalne zajednice, za zajedničke kreativne aktivnosti te kao izložbeni prostor radova koji su nastali na kreativnim radionicama.

Otvorenje izložbenog prostora očekuje se početkom prosinca, a na našim stranicama redovito ćemo vas izvještavati o tijeku uređenja i pripremama za otvorenje.

Veliko hvala gđi Šamšalović na otvorenom srcu za naše Srce.

Donatori

Pravni okviri

Medijska podrška