Klub kreativaca

Krajem 2013. godine u Udruzi Srce održavale su se Adventske radionice, na koje smo, uz naše roditelje i volontere pozvali i sve zainteresirane građane da sudjeluju u izradi božićnih ukrasa.

Primijetivši interes građana iz naše zajednice da na taj način pomognu rad Udruge Srce, a kroz radionice su otkrili svoje kreativne sposobnosti, rodila se ideja o osnivanju Kluba kreativaca.

Klub kreativaca započeo je sa radom krajem siječnja 2014. i omogućuje građanima aktivno sudjelovanje u zajednici i ujedno, pružanje podrške Udruzi Srce. za sada u njemu sudjeluje desetak kreativaca; roditelja članova Udruge, volontera i "građanki" Sv. Ivana Zeline, koji zajedno osmišljavaju i izrađuju razne ukrasne i uporabne predmete namijenjene prodaji u Suvenirnici, Srčekovoj škrinjici i prodajnim štandovima Udruge Srce na prigodnim manifestacijama.

Svi zainteresirani mogu se javiti u Udrugu Srce ili voditeljici Kluba kreativaca Mirjani Ivković; 095-563-9731 ili Boženi Bukal; 098-132-9409.

U ugodnom i veselom okruženju, radionice Kluba kreativaca održavaju se svaki utorak i četvrtak od 15 do 19 sati u Kreativnoj Stvaraonici, u kući Podrške Srčeko (Petra Preradovića 3, Sveti Ivan Zelina)

Donatori

Pravni okviri