Poklon galerija

Od početne izrade božićnih čestitki i aranžmana, pa do profesionalne izrade predmeta od keramike, te oslikavanja istih, kao i staklenih čaša, boca i sličnog, stvorili smo ponudu raznovrsnih ukrasnih i uporabnih proizvoda, suvenira i poklona za poslovne partnere i prijatelje, a sve sa ciljem pokretanja poduzetničke inicijative kako bi osigurali vlastita sredstva za samoodrživost.

• Svi proizvodi u našoj galeriji ručno su rađeni, a samim time i unikatni; rađeni s mnogo ljubavi i truda naših volontera, roditelja i članova;
  • može se naručiti željena količina, vrsta i oblik predmeta, a motiv ili natpis prilagođuje se potrebama kupaca;
  • Tehnike kojima izrađujemo predmete su: ulje na platnu, oslikavanje bojama i pijeskom, vez, heklanje, izrada keramičkih predmeta, pirografika i dr.
  • Također postoji mogućnost narudžbe izrade zahvalnih poklona ili konfeta za vjenčanja i ostale svečane prigode.
  • Veliki izbor umjetničkih slika, djela su priznatih likovnih umjetnika, koja su za Udrugu Srce izradili na našim Likovnim kolonijama.

Sve naše proizvode moguće je nabaviti, na sljedećim mjestima:

• Srčekova škrinjica - Poklon galerija u Kući podrške "Srčeko"
    Ul. Petra Preradovića 3, Sv.I.Zelina
    Radno vrijeme
    pon, uto, sri, pet: 8:00 - 16:00 h
    čet: 8:00 - 19:00 h
  • Na prigodnim prodajnim štandovima

Posjetite nas i pronađite originalne poklone po vrlo povoljnim cijenama!

Kupnjom naših proizvoda pomažete realizaciju mnogobrojnih aktivnosti Udruge!

Donatori

Pravni okviri