SDOTI Srce proslavilo 1. rođendan

Sportsko društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Srce, obilježilo je prvu godinu svog postojanja i djelovanja; na zajedničkoj svečanosti sa Udrugom Srce, povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom i Međunarodnog dana volontera, u petak 05. prosinca u kući ''Srčeko''.

U službenom dijelu programa, uz dvije zanimljive prezentacije koje su pripremile Marija Ćališ i predsjednica Udruge Srce Đurđa Penava, a odnosile su se na rad Udruge Srce i položaj osoba s invaliditetom u društvu, te volontiranje u Udruzi Srce i volonterizam općenito; Sportsko društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Srce predstavili su; Štefanija Klasić, dopredsjednica Sportskog društva i Tomislav Nedelić, predsjednik.

U svom izlaganju osvrnuli su se na provedene aktivnosti u 2014. godini, te ciljevima Društva, potrebama i planiranim aktivnostima za 2015. god., a podijeljene su i zahvalnice sponzorima koji su u 2014. god. svojim donacijama pomogli rad Sportskog društva Srce.

Zahvalnice su primili:

Grad Sv. Ivan Zelina – za pokroviteljstvo svečanosti

Sportski savez osoba s invaliditetom Zagrebačke županije

Milka Caltanella

Living room bar

Gospodarenje otpadom Zagrebačke županije d.o.o.

HSLS – Ogranak Sv. Ivan Zelina

Ana Filipović

Udruga Srce

Sponzorima Sportskog društva Srce, pridružila se i Demokratsko prigorsko-zagrebačka stranka, Sv. Ivan Zelina, te i njima iskreno zahvaljujemo.

Zahvaljujemo svim članovima Sportskog društva i Udruge Srce, volonterima, sponzorima i uvaženim gostima, koji su svojim dolaskom uveličali našu svečanost.