Promocija radova članova i volontera Udruge "SRCE" na 22. susretu udruga umirovljenika Zagrebačke županije

Kao aktivni sudionici u užoj i široj zajednici, članovi Kluba Srce promovirali su svoje radove i radove volontera Udruge „SRCE“ na 22. susretu umirovljenika Zagrebačke županije koji se održao u Gradecu.

Organizator susreta bila je Zajednica udruga umirovljenika Zagrebačke županije (ZUU), a sudjelovalo je preko tisuću umirovljenika iz 27 udruga. Nadmetali su se u povlačenju užeta, belotu, šahu i pikadu.

Budući da u udrugama umirovljenika postoji mnogo članova koji vole i njeguju ručni i kreativni rad, osim promocije radova, ovo je bila prilika za stjecanje novih poznanstava te razmjenu iskustva, ideja i novih tehnika izrade  ručnih radova što će zasigurno biti od koristi u kreativnom izražavanju članova i volontera Udruge "SRCE" .

Ovom prilikom bismo se željeli zahvaliti volonterki Radmili Hoić koja nas je pozvala na sudjelovanje na ovom susretu.

Zahvaljujući njezinom volonterskom angažmanu, članovi Kluba Srce upustili su se u upoznavanje i svladavanje različitih tehnika ručnih radova u kreativnim radionicama "Spretne ruke".

Mnogim je članovima za ove aktivnosti bilo potrebno prilagoditi sredstva za rad prema njihovim mogućnostima, ali to za nas nije bio problem, a uz otvoren i podržavajuć pristup volonterke Radmile niti najteži zadaci ne sputavaju članove Kluba Srce da  i dalje ustraju u svladavanju ovih vještina.

Iako se polako približava ljetna stanka, već postoje mnoge ideje kojima ćemo se s veseljem pozabaviti već ove jeseni, ali to je Klub Srce, uvijek u potrazi za nečim novim i zanimljivim...