Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

7. Zelinska pješadijada i druženje s prijateljskim Udrugama

7. Zelinska pješadijada i druženje s prijateljskim Udrugama

Vrijeme nam je poslužilo! Topli i sunčano jutro bilo je idealno za okupljanje sudionika za Pješadijadu na terasi Kuće podrške Srčeko. Kava, krafne, smijeh i trka po igralištu samo su početak divnog dana koji nam je uslijedio. Došli su nam prijatelji iz Udruge Maslačka  i Udruge osoba s invaliditetom i z Križevaca, Udruge Latice iz Koprivnice, Udruge Mali Princ iz Đurđevca, a nikako ovu prigodu nisu željeli propustiti ni prijatelji iz Udruge sv. Bartolomej iz Knina. Predstavnice Moto i off road kluba iz Zeline, ovaj su put motore zamijenile tenisicama i pokazale izvrsnu formu. Kao i svake godine do sad, s nama je pješačio i gradonačelnik, a pridružila mu se i direktorica Turističke zajednice.

Dok je hrabra družina u pratnji policajaca iz PU Sv.I. Zelina pješačila duž Vatrogasne i Nazorove, dio ekipe je bio u Caffe baru Zaleđe te pripremao glazbu, sokove i ručak za nastavak druženja. 

Zahvaljujemo svima koji su s nama podijelili ovaj dan, posebice Željku Pukšecu za ustupanje prostora i odličnih kavica, Anđelku za odličnu glazbenu atmosferu, tvrtki Don don za krafne te gđi Ivkici Čegec za odličan ručak.

Druženje smo iskoristili i za razmjenu iskustava, stvaranje novih ideja i projekata te mreže novih partnerstava.

Galerija

Donatori

Pravni okviri

Medijska podrška