Potpisan Ugovor za izvođenje radova za izgradnju zgrade za organizirano stanovanje osoba s invaliditetom u sklopu projekta Okruženje za samoostvarenje/Self-realization environment

Objavljeno: 29.04.2021 u 11:04
Potpisan Ugovor za izvođenje radova za izgradnju zgrade za organizirano stanovanje osoba s invaliditetom u sklopu projekta "Okruženje za samoostvarenje/Self-realization environment"

Predsjednica Udruge Srce gđa. Đurđa Penava i direktor tvrtke BMD STIL. d.o.o. g. Dražen Bedeković potpisali su Ugovor za izvođenje radova za izgradnju zgrade za organizirano stanovanje osoba s invaliditetom u sklopu projekta "Okruženje za samoostvarenje/Self-realization environment - K.K.08.1.3.04.0019"

Ugovor za izvođenje radova sklopljen je između Udruge Srce i zajednice ponuditelja BMD STIL d.o.o. Bedenica, IZOLAMONT d.o.o., ELEKTROINSTALACIJE, Obrt za održavanje i izradu električnih instalacija vl. Jelena Cvrlja i Tomislav Cvrlja, i PLINO SERVIS, Obrt za instalaterske i druge usluge, vl. Nenad Kuzman.

Potpisivanju Ugovora prethodio je postupak nabave s obveznom objavom za neobveznike javne nabave koji je uspješno proveden zahvaljujući tvrtki Logička matrica d.o.o. i projektnom timu Udruge Srce.

Udruga Srce iznimno je ponosna na uspješno proveden cjelokupni postupak nabave i potpisani Ugovor te se veseli početku izvođenja radova s kojim je još jedan korak bliže realizaciji uvođenja usluge organiziranog stanovanja, koja je od iznimnog značaja za cijelu zajednicu.

Projekt Okruženje za samoostvarenje/Self-realization environment provodi se u sklopu Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte financirane iz europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014. – 2020. sklopljenih s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije, a provodi se kroz partnerstvo s Gradom Sv. Ivan Zelina i Zagrebačkom županijom.

Izgradnjom i opremanjem objekta stvorit će se uvjeti za zadovoljenje životnih potreba i podršku osobama s invaliditetom i djeci s teškoćama s područja Grada Sveti Ivan Zelina, ali i cijele Zagrebačke županije, čime će im biti omogućeno da što neovisnije zadovoljavaju svoje svakodnevne, životne potrebe te se aktivno uključe u život zajednice.