Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

Početna konferencija projekta "Aktiviraj se, razvijaj se"

Početna konferencija projekta "Aktiviraj se, razvijaj se"
U Udruzi Srce uspješno je održana početna konferencija projekta “Aktiviraj se, razvijaj se” financiranog iz Europskog socijalnog fonda.

U srijedu, 20. studenog 2019. godine u Kući podrške “Srčeko” održana je početna konferencija projekta “Aktiviraj se, razvijaj se”, petog u nizu europskog projekta koji provodi Udruga Srce. Na samom početku konferencije predsjednica Udruge Srce, Đurđa Penava, pozdravila je sve prisutne i zahvalila se na dolasku što je znak prihvaćanja i potpore projektima i programima kojima se Udruga Srce bavi i kontinuirano proširuje uvođenjem inovativnih usluga u zajednici.

Na konferenciji su prisustvovali ispred Grada Zagreba gospođa Marinka Bakula Anđelić, zamjenica pročelnice Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, gospodin Filip Ćurko, zamjenik pročelnika Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša, ispred Grada Svetog Ivana Zeline gospođa Branka Hođa, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, normativne, upravno-pravne i ostale poslove, predstavnice Centra za socijalnu skrb Sveti Ivan Zelina, predstavnik Regionalne zaklade za lokalni razvoj “Zamah” Drago Vručinić, zamjenica pravobraniteljice za osobe s invaliditetom gospođa Mira Pekeč Knežević, povjerenica za etiku u Uredu pravobraniteljice za osobe s invaliditetom Natalija Krajnović, predstavnici gradskih vrtića i škola, djelatnici, volonteri i članovi Udruge te brojni drugi uvaženi gosti.

Kristina Marečić, koordinatorica projekta “Aktiviraj se, razvijaj se” predstavila je ciljeve projekta, navela elemente projekta te planirane aktivnosti, dok se ispred Grada Svetog Ivana Zeline, ujedno partnera na projektu, okupljenima se obratila pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, normativne, upravno-pravne i ostale poslove Branka Hođa.

Na kraju početne konferencije svi sudionici su nastavili druženje uz osiguranu zakusku. Projekt „Aktiviraj se, razvijaj se“ udruga Srce provodi od listopada 2019. godine, a projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

 

Galerija

Donatori

Pravni okviri

Medijska podrška