Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

Prva supervizija stručnih djelatnika

Objavljeno: 25.02.2020 u 09:18
Prva supervizija stručnih djelatnika
Jučer je u prostoriji Pučkog otvorenog učilišta Sveti Ivan Zelina uspješno održana prva supervizija stručnih djelatnika koja se provodi u okviru projekta „Aktiviraj se, razvijaj se“.

Prva supervizija stručnih djelatnika prema projektu „Aktiviraj se, razvijaj se“ koji provodi Udruga „Srce“, a sufinanciran je sredstvima iz Europskog socijalnog fonda uspješno je održana 24. veljače 2020. godine u prostoriji Pučkog otvorenog učilišta u Svetom Ivanu Zelini.

Superviziju je vodila Ivana Vlahek Teskera, dipl. soc., a projektom će se provesti ukupno 10 supervizijskih susreta, svaki u trajanju od 6 sati s ciljem razmjene iskustva i poboljšanjem kvalitete pristupa prema osobama s invaliditetom.

Na superviziji su sudjelovali stručni djelatnici iz Centra za socijalnu skrb Sveti Ivan Zelina, Grada Svetog Ivana Zeline, Udruge „Srce“ i Krokoteksa koji su imali priliku razmijeniti svoja znanja i iskustva u radu s osobama s invaliditetom, kao i međusobno se povezati i usmjeriti se na suradnju.

Iz supervizijskog susreta otvorila su se brojna pitanja, a neka od njih su: „Kako pružiti kvalitetnu podršku osobama s invaliditetom, a da pri tome ne zanemarimo vlastite granice?“ „Kako bismo se mogli međusobno bolje povezati i ostvariti kvalitetniju suradnju?“ Za vrijeme trajanja supervizije osigurana je jedna kraća stanka i ručak.

Cilj supervizije jest analiza i podrška u svakodnevnom radu s korisnicima pripadnicima marginaliziranih skupina.

 

Galerija

Donatori

Pravni okviri

Medijska podrška