Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

Uspješno održana edukacija „Upravljanje vremenom“

Objavljeno: 29.01.2020 u 21:41
Uspješno održana edukacija „Upravljanje vremenom“
„Uvijek imamo dovoljno vremena ako ga koristimo pravilno“, riječi su kojima je započela edukacija za stručnjake pod nazivom „Upravljanje vremenom“.

Ravnatelj Centra znanja PROFECTUS Darko Kobetić održao je edukaciju za stručnjake pod nazivom „Upravljanje vremenom“ u srijedu 29. siječnja 2020. godine u prostoriji Pučkog otvorenog učilišta u Svetom Ivanu Zelini.

Edukacija je započela zanimljivim riječima: „Uvijek imamo dovoljno vremena ako ga koristimo pravilno.“ Riječi su to koje su prisutne navele na promišljanje o upravljanu vremenom na poslu i otvorile pitanja poput: „Koristimo li pravilno vrijeme na poslu?“ te „Odgađamo li veći posao, kako bismo radili manje ili lakše poslove?“.

„Upravljanje vremenom nas uči kako da radimo pametnije, a zadatke da obavljamo brže i jednostavnije. Jednako tako, pomaže nam u prevenciji stresa, dovodi do povećanja radne učinkovitosti i u ostvarivanju ciljeva. Stoga je dobro postaviti si dnevne, tjedne, mjesečne i godišnje ciljeve. Ako dobro upravljamo sobom i samodisciplinom dobro ćemo upravljati vremenom", pojasnio je polaznicima Kobetić.

Na edukaciji su prisustvovali stručnjaci koji rade s marginaliziranim skupinama iz Centra za socijalnu skrb Sveti Ivan Zelina, Centra za socijalnu skrb Dugo Selo, Grada Svetog Ivana Zeline, Krokoteksa i Udruge Srce s ciljem povećanja osobnog rasta i razvoja, a u svrhu unaprjeđenja usluga povezanih s pristupom tržištu rada i socijalnim uključivanjem za osobe s invaliditetom. Stručnjaci su dobili savjete kako uspješno upravljati vremenom, kako planirati određene aktivnosti te kako si postaviti listu prioriteta.

Edukacija je održana u okviru projekta „Aktiviraj se, razvijaj se“ koji provodi Udruga Srce, a koji je sufinanciran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

 

Galerija

Donatori

Pravni okviri

Medijska podrška