Katalog radova

Od početne izrade božićnih čestitki i aranžmana, pa do profesionalne izrade predmeta od keramike, te oslikavanja istih, kao i staklenih čaša, boca i sličnog, stvorili smo ponudu raznovrsnih ukrasnih i uporabnih proizvoda, suvenira i poklona za poslovne partnere i prijatelje, a sve sa ciljem pokretanja poduzetničke inicijative kako bi osigurali vlastita sredstva za samoodrživost.

Katalog radova je zbirka radova koje na kreativnim radionicama, sa puno truda, maštovitosti i ljubavi izrađuju članovi i volonteri Udruge Srce. Udruga Srce se već 15 godina bavi izradom raznih unikatnih, ukrasnih i uporabnih predmeta, prepoznatljivih u lokalnoj zajednici a i šire. Materijali koji se koriste u izradi proizvoda su: glina, drvo, staklo, platno, papir… a tehnike kojima se dolazi do željenog proizvoda su također razne; crtanje, bojanje, slikanje, oslikavanje, šivanje, vezenje, zlatovez, oblikovanje, modeliranje, dekupaž, pirografika, aranžiranje…

U „Kreativnoj stvaraonici“ gotovo svaki je predmet iskoristiv, tako da iz mnogih starih ili doniranih predmeta, recikliranjem nastaju novi lijepi proizvodi. Neki proizvodi dolaze iz vlastitog uzgoja, poput lavande i sukulenata, o kojima brinu članovi Udruge Srce.

Prigodnim prodajama i donacijama za proizvode koji su u ponudi, ostvaruju se financijska sredstva koja su značajna za sufinanciranje aktivnosti Udruge. Proizvodi se mogu izraditi i po narudžbi, pojedinačno ili u većim količinama,
mogu se personalizirati ili prilagoditi po želji naručitelja.

Svi proizvodi izloženi su u interaktivno izložbenom prostoru DAR na adresi Zagrebačka ulica 11, Sv.I.Zelina prema sljedećem rasporedu:

• utorak i četvrtak: 10:00 - 15:00 h
  • srijeda i petak: 9:00 - 17:00 h
  • subota: 8:00 – 12:00 h

Proizvodi su također izloženi na prigodnim štandovima tijekom godine.

Detaljnije informacije o proizvodima mogu se dobiti i u Udruzi Srce, na adresi Petra Preradovića 3 u Svetom Ivanu Zelini ili na broj telefona 099 301 3930. Pogledajte naš katalog radova i posjetite facebook stranicu interaktivno izložbenog prostora DAR: https://www.facebook.com/DAR-474728913050967

KATALOG RADOVA - UDRUGA SRCE