Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

Druga supervizija stručnih djelatnika

Druga supervizija stručnih djelatnika
U prostoriji Pučkog otvorenog učilišta Sveti Ivan Zelina uspješno je održana druga supervizija stručnih djelatnika koja se provodi u okviru projekta „Aktiviraj se, razvijaj se“.
Druga supervizija stručnih djelatnika prema projektu „Aktiviraj se, razvijaj se“ koji provodi Udruga „Srce“, a sufinanciran je sredstvima iz Europskog socijalnog fonda uspješno je održana 5. lipnja 2020. godine u prostoriji Pučkog otvorenog učilišta u Svetom Ivanu Zelini.

Superviziju je vodila Ivana Vlahek Teskera, dipl. soc., a projektom će se provesti ukupno 10 supervizijskih susreta, svaki u trajanju od 6 sati s ciljem razmjene iskustva i poboljšanjem kvalitete pristupa prema osobama s invaliditetom.

Na superviziji su sudjelovali stručni djelatnici iz Centra za socijalnu skrb Sveti Ivan Zelina, Centra za socijalnu skrb Dugo Selo, Grada Svetog Ivana Zeline, Udruge „Srce“ i Krokoteksa koji su imali priliku razmijeniti svoja znanja i iskustva u radu s osobama s invaliditetom, kao i međusobno se povezati i usmjeriti se na suradnju.

Na supervizijskom susretu kroz praktični rad i rad u grupi polaznici su dogovorili konkretne korake prema suradnji i povezivanju s ciljem pružanja kvalitetne podrške osobama s invaliditetom. Za vrijeme trajanja supervizije osigurana je jedna kraća stanka i ručak.

Cilj supervizije jest analiza i podrška u svakodnevnom radu s korisnicima pripadnicima marginaliziranih skupina.

Galerija

Povratak

Izvori financiranja

Članstva Udruge Srce