Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

Održana 7. supervizija stručnih djelatnika u sklopu projekta "Aktiviraj se, razvijaj se"

21.1.2021. godine u Pučkom otvorenom učilištu održana je 7. supervizija stručnih djelatnika u sklopu projekta "Aktiviraj se, razvijaj se". Projekt financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Na superviziji su sudjelovali stručni djelatnici iz Centra za socijalnu skrb Sveti Ivan Zelina, Grada Svetog Ivana Zeline, Udruge „Srce“ i Krokoteksa koji su razmijenili svoja znanja i iskustva u radu s osobama s invaliditetom, kao i međusobno se povezali i usmjerili na suradnju. Nastavili su prorađivati aktualna pitanja koja se odnose na oblike pružanja kvalitetne podrške osobama s invaliditetom, kao i na načine ostvarivanja kvalitetnije međuresorne suradnje u cilju zapošljavanja osoba s invaliditetom na tržištu rada.

U sklopu supervizije u fokusu rada bile su aktivnosti koje će se provesti do kraja provedbe projekta s posebnim naglaskom na web platformu "Zaradi" koja je zamišljenja kao mjesto gdje će se osobe s invaliditetim kao potencijalni posloprimci predstaviti potencijalnim poslodavcima koji su zainteresirani za zapošljavanje osoba s invaliditetom.  

Supervizija je provedena u Pučkom otvorenom učilištu, a izvoditeljica je bila Ivana Vlahek Teskera, dipl. soc. radnica. 

Projektom će se provesti ukupno 10 supervizijskih susreta, svaki u trajanju od 6 sati s ciljem razmjene iskustva i poboljšanjem kvalitete pristupa prema osobama s invaliditetom. Cilj supervizije jest analiza i podrška u svakodnevnom radu s korisnicima pripadnicima marginaliziranih skupina.

Galerija

Povratak

Izvori financiranja

Članstva Udruge Srce