Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

Održana supervizija stručnih djelatnika

Održana supervizija stručnih djelatnika
Uspješno je održana supervizija stručnih djelatnika 4. rujna 2020. godine. Supervizija se provodi u okviru projekta „Aktiviraj se, razvijaj se“ sufinanciranog sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, koji provodi Udruga „Srce“.

Na superviziji su sudjelovali stručni djelatnici iz Centra za socijalnu skrb Sveti Ivan Zelina, Grada Svetog Ivana Zeline, Udruge „Srce“ i Krokoteksa koji su razmijenili svoja znanja i iskustva u radu s osobama s invaliditetom, kao i međusobno se povezali i usmjerili na suradnju. Nastavili su prorađivati aktualna pitanja koja se odnose na oblike pružanja kvalitetne podrške osobama s invaliditetom, kao i na načine ostvarivanja kvalitetnije međuresorne suradnje u cilju zapošljavanja osoba s invaliditetom na tržištu rada. 

Supervizija je provedena u prostoru udruge „Srce“, vodila ju je licencirana supervizorica Ivana Vlahek Teskera, dipl. soc. radnica, a polaznici su dogovorili konkretne korake prema suradnji i povezivanju s ciljem pružanja kvalitetne podrške osobama s invaliditetom. Za vrijeme trajanja supervizije osigurana je jedna kraća stanka i ručak.

Projektom će se provesti ukupno 10 supervizijskih susreta, svaki u trajanju od 6 sati s ciljem razmjene iskustva i poboljšanjem kvalitete pristupa prema osobama s invaliditetom. Cilj supervizije jest analiza i podrška u svakodnevnom radu s korisnicima pripadnicima marginaliziranih skupina.

Povratak

Izvori financiranja

Članstva Udruge Srce