Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

Održane radionice za korisnike projekta "Aktiviraj se, razvijaj se"

Održane radionice za korisnike projekta "Aktiviraj se, razvijaj se"

Korisnici projekta „Aktiviraj se, razvijaj se“ sudjelovali su u od 9. do 12.11.2020. godine u ciklusu radionica koje se održavaju u okviru projekta koji provodi udruga „Srce“, a sufinanciran je sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

Korisnici su 9.11.2020.godine sudjelovali na radionici „Pisanje životopisa i pripreme za razgovor za posao“, 10.11.2020. na radionici „Radna etika, rješavanje sukoba i upravljanje vremenom“ te 11. i 12.11.2020. na radionici „Odnosi s javnošću“.

Radionice je vodila gospođa Branka Peurača u suradnji s Anitom Tripalo, a polaznici su usvojili nova znanja i vještine vezane uz pisanje životopisa i pripreme za razgovor za posao, upoznali su se osnovama radne etike, naučili kako rješavati sukob te upravljati vremenom.

Također, dobili su priliku sudjelovati u online razgovoru za posao s predstavnikom tvrtke Pevex, što je za njih bilo jedno novo i korisno iskustvo. Osim toga, kroz trening javnog i medijskog nastupa naučili su kako se pripremiti za javni nastup te kako poslati točnu i jasnu poruku. Tijekom radionice koristili su se računalom, a za sve sudionike osiguran je prijevoz i osvježenje.

Galerija

Povratak

Izvori financiranja

Članstva Udruge Srce