Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

6. Zelinski malonogometni turnir 8 kafića

Objavljeno: 28.12.2021 u 14:04
6. Zelinski malonogometni turnir 8 kafića
Na blagdan Svetog Stjepana 26. 12 2021. održan je šesti po redu humanitarni turnir osam kafića. Turnir je i ove godine održan u organizaciji CB Carpe Diem, a uz njih su na ovom turnir su sudjelovale i ekipe CB Plac, CB Dvojka, Podrum bara, CB Dioniz, CB Pilot, Living Room bara i CB Faraon.

Kao četvrto plasirani su završili sjajni momci iz ekipe Podrum bara koji su budućnost zelinskog nogometa. Kao treće plasirani su završili momci iz ekipe CB Pilot. U velikom finalu ovog malonogometnog spektakla snage su odmjerile ekipe Living Room bara i CB Dioniz u kojem su bili bolji momci iz Dioniza rezultatom 2 – 0. Najboljim igračem turnira bio je proglašen Nikola Dujmić, najbolji strijelac bio je Ivan Fluka, dok je najbolji vratar turnira bio David Pintar. U revijalnom dijelu programa nastupale mlađe kategorije NK Zeline i NK Novog Marofa. Ukupan iznos koji je prikupljen od ulaznica koje su kupili posjetitelji Zelinske sportske dvorane iznosi 10.000,00 kuna. Kao i  prethodnih godina prikupljeni iznos predan je Udruzi Srce. Udruga Srce najljepše zahvaljuje CB Carpe Diem kao i svim ostalim sudionicima turnira, gradu Sveti Ivan Zelina, Turističkoj zajednici grada Sveti Ivan Zelina, tvrtki Metal Elektru Donja Zelina, voditelju programa Željku Pukšecu, Matiji Dragiji koji je sve ovjekovječio svojim foto objektivom te sucima turnira.

Malonogometni turnir 8 kafića i ove je godine bio festival sporta, prijateljstva i humanosti. Želimo da se kao takav održi još mnogo narednih godina.

Povratak

Izvori financiranja

Članstva Udruge Srce