Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

Akcija Volontiraj i educiraj

Objavljeno: 12.10.2020 u 12:43
Akcija Volontiraj i educiraj

Lokalni volonterski centar Zelina u okviru projekta „Volontirajmo zajedno“ provodi volontersku akciju „Volontiraj i educiraj“ u sklopu koje će se pružati podrška građanima u korištenju računala i moderne tehnologije s ciljem lakšeg komuniciranja, povezivanja s drugim osobama, praćenja nastavnih sadržaja. U vrijeme krize izazvane pandemijom koronavirusa, virtualni svijet se nametnuo kao rješenje za nastavak funkcioniranja u mnogim područjima života. Online događaji, učenje na daljinu sve više postaju dio naše svakodnevice. Upotreba novih tehnologija i organiziranje različitih vidova online aktivnosti u mnogim slučajevima dovodi do isključivanja pojedinih osoba koje nisu vješte u korištenju modernih tehnologija. S ciljem poučavanja određenog broja građana (roditelja, djece, osoba s invaliditetom, starijih osoba) Lokalni volonterski centar Zelina u sklopu akcije „Volontiraj i educiraj“ pružit će podršku građanima u korištenju računala i moderne tehnologije.

 

Akcije će biti održane kroz listopad i studeni 2020. godine

Početak volontiranja: 19.10.2020.

Kraj volontiranja : 30.11.2020.

Vrijeme volontiranja : prema dogovoru

Pozivamo sve zainteresirane volontere da se pridruže akciji „Volontiraj i educiraj“ kojom će se pružiti podrška našim sugrađanima u korištenju računala i tehnologije te omogućiti lakše funkcioniranje u svakodnevnom životu.

Također, molimo organizatore volontiranja da nam dostave informacije o osobama (roditeljima, starijim osobama) kojima je potrebna takva vrsta podrške.

Kontakt:

volonterskicentarzelina@gmail.com

099 301 3930

 Akcija se održava u okviru projekta "Volontirajmo zajedno" financiranog sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. 

 

Donatori

Pravni okviri

Medijska podrška