Provedena radionica "Inkluzivno volontiranje" za organizatore volontiranja

Objavljeno: 09.06.2020 u 11:09
Provedena radionica "Inkluzivno volontiranje" za organizatore volontiranja
Uspješno je provedena radionica "Inkluzivno volontiranje" za organizatore volontiranja u okviru projekta "Volontirajmo zajedno".

U ponedjeljak, 8. lipnja 2020. godine provedena je radionica "Inkluzivno volontiranje" za organizatore volontiranja; Grad Sv. Ivan Zelina, Udrugu "Srce", Gradsko društvo Crvenog križa Sv. Ivan Zelina, Društvo naša djeca Sv. Ivan Zelina, GU "Amanita" i Srednju školu Dragutina Stražimira.

Radionicu je vodio Darko Kobetić, prof. reh., ravnatelj Centra znanja PROFECTUS, a provedena je u okviru projekta „Volontirajmo zajedno“, koji se bavi razvojem i promicanjem volonterstva i volonterskih usluga u zajednici, jačanjem međusektorske suradnje, povezivanja s ključnim dionicima u zajednici te povećanjem broja volonterskih usluga i organizatora volontiranja.

Cilj radionice bio je potaknuti organizatore volontiranja na aktivno uključivanje osoba različitih sposobnosti, potreba i interesa u volonterske aktivnosti.

Radionica je održana u okviru projekta "Volontirajmo zajedno" financiranog sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Povratak