Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

Uredimo zajedno Otok ljubavi

Objavljeno: 01.07.2020 u 13:43
Uredimo zajedno Otok ljubavi
Jeste li znali da u Zrinšćini postoji Otok ljubavi? Ako niste, saznajte i 11. srpnja 2020. godine od 10 sati priključite se volonterskoj akciji uređenja Otoka ljubavi.

Zrinšćina se nalazi na području grada Svetog Ivana Zeline, a može se pohvaliti predivnom lokacijom i ljubaznim domaćinima. Netaknuta priroda, cvrkut ptica, vožnja brodićem samo su neke od blagodati koje tu lokaciju čine posebnom, a vrijednom uređenja i viđenja.

Cilj građanske akcije uređenja Otoka ljubavi jest povećati uključenost građana u aktivnosti lokalne zajednice, a planiramo obnoviti klupice i mostić koji vodi prema Otoku ljubavi, posaditi cvijeće te postaviti bale s cvijećem. Kako bismo u tome uspjeli trebamo vašu pomoć.

Osim akcije uređenja, očekuje vas vožnja čamcem jezerom Zrinšćina kroz koju će vas prevesti velikodušni mještani. Molimo vas da sa sobom ponesete zdjelicu i žlicu jer vas u 14 sati očekuje gljivarski kotlić koji pripremaju članovi GU „Amanita“. Za sve sudionike akcije bit će svečana podjela nagrada i zahvalnica uz glazbeni program Mažoretkinja grada Svetog Ivana Zeline, a pripremamo vam i jedno iznenađenje.

Građanska akcija održava se u okviru projekta „Volontirajmo zajedno“ Lokalnog volonterskog centra Sveti Ivan Zelina u suradnji s GDCK Sveti Ivan Zelina, DND Sveti Ivan Zelina, Domom za odrasle osobe „Skupnjak“, GU „Amanitom“ i Udrugom „Srce“ . Partneri na projektu su Grad Sveti Ivan Zelina i Srednja škola Dragutina Stražimira Sveti Ivan Zelina. Događaj podržava i Turistička zajednica grada Svetog Ivana Zeline.

Prijavi se na e-mail: volonterskicentarzelina@gmail.com i volontiraj!

Akcija se održava u okviru projekta "Volontirajmo zajedno" financiranog sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. 

Donatori

Pravni okviri

Medijska podrška