Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

Volontiraj i educiraj

Objavljeno: 17.09.2020 u 10:44
Volontiraj i educiraj

Lokalni volonterski centar Zelina u okviru manifestacije Hrvatska volontira 2020. koordinira i provodi volontersku akciju „Volontiraj i educiraj“ u sklopu koje će se pružati podrška građanima u korištenju računala i moderne tehnologije s ciljem lakšeg komuniciranja, povezivanja s drugim osobama, praćenja nastavnih sadržaja. U vrijeme krize izazvane pandemijom koronavirusa, virtualni svijet se nametnuo kao rješenje za nastavak funkcioniranja u mnogim područjima života. On line događaji, učenje na daljinu sve više postaju dio naše svakodnevnice. Upotreba novih tehnologija i organiziranje različitih vidova online aktivnosti u mnogim slučajevima dovodi do isključivanja pojedinih osoba koje nisu vješte u korištenju modernih tehnologija. S ciljem poučavanja određenog broja građana (roditelja, djece, osoba s invaliditetom, starijih osoba) Lokalni volonterski centar Zelina u sklopu akcije „Volontiraj i educiraj“ u sklopu koje će pružati podršku građanima u korištenju računala i moderne tehnologije.

 

Akcije će biti održane od 23. do 26. rujna 2020. od 10 do 16 sati.

Broj volontera: 10

Početak volontiranja: 23.09.2020. 10:00

Kraj volontiranja: 26.09.2020. 16:00

Vrijeme volontiranja : 10-16

Ukupno sati: 240.00

Lokalni volonterski centar Zelina poziva sve zainteresirane volontere da se pridruže akciji „Volontiraj i educiraj“ kojom će se pružiti podrška našim sugrađanima u korištenju računala i tehnologije te omogućiti lakše funkcioniranje u svakodnevnom životu.

Također, molimo organizatore volontiranja da nam dostave informacije o osobama (roditeljima, starijim osobama) kojima je potrebna takva vrsta podrške.

Kontakt:

volonterskicentarzelina@gmail.com

099 301 3930

 

Donatori

Pravni okviri

Medijska podrška