Božićna priredba

Objavljeno: 14.12.2011 u 14:42
Božićna priredba
''Sretan Božić svakome'' poručili su članovi Udruge Srce svojim sugrađanima, tradicionalnom priredbom povodom nadolazećih božićnih blagdana, koja je održana 14. prosinca u Pučkom otvorenom učilištu.

Prilika je to, da naši članovi pokažu svoje umijeće, vještine i nadarenost i time privuku takvu pozornost, da svaki nedostatak ostane nebitan. A njima, najdraža nagrada, puna je dvorana i gromki pljesak, pa čak i koja istinska suza koju je teško zaustaviti, kad se probude osjećaji koje čuvamo samo za posebne prilike. Upravo je tako bilo i na ovogodišnjoj priredbi, na kojoj su nas naši mali i veliki ''Srcaši''; pjesmom, recitacijama, dramskim i scenskim nastupom, uveli u ovo vrijeme mira, radosti i dobrote.

Uz članove Udruge Srce, priredbu su obogatili i naši dragi gosti; uvijek rado slušan Filip Filipović u pratnji našeg člana Bojana Berteka na klaviru, te učenici dramske sekcije iz Područne škole u Remetinec kod Novog Marofa, kojima iskreno zahvaljujemo što su nam se rado pridružili.

Zahvalu i priznanje upućujemo i Aniti Anđelić, voditeljici priredbe, te Draženki Miklobušec, Maji Babin Štefanac i Višnji Hegediš koje su sa našim članovima marljivo pripremale ovu priredbu.
Hvala puno, svima koji su došli i uljepšali ovaj dan svima nama iz Uduge Srce.

Nakon priredbe, prigodne poklone našim volonterima, a povodom  Međunarodnog dana volontera, podijelila je podpredsjednica Udruge Zdenka Kotarski i zahvalila im na njihovu doprinosu i uključenosti u rad Udruge Srce.
Posebnu nagradu primila je Višnja Žagarec, koja je ove godine Udruzi poklonila preko 800 sati volonterskog rada.

Povratak