Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

Dani otvorenih vrata Udruge "Srce" 2020.

Objavljeno: 18.02.2020 u 13:12
Dani otvorenih vrata Udruge "Srce" 2020.
Udruga „Srce“ otvara vrata svoje kuće podrške „Srčeko“ svim zainteresiranim posjetiteljima od 20. do 22. svibnja 2020. godine.

 

Udruga „Srce“ otvorit će vrata svoje kuće podrške „Srčeko“ svim zainteresiranim posjetiteljima od 20. do 22. svibnja 2020. godine, u okviru manifestacije „Dani otvorenih vrata udruga 2020.“

Prilika je to da se svi zainteresirani posjetitelji pobliže upoznaju s radom i aktivnostima Udruge, kao i s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u Udruzi „Srce“.

Otvaranjem svojih vrata, Udruga „Srce“ uključila se je u manifestaciju „Dani otvorenih vrata udruga 2020.“ koja se ove godine održava četiri dana, od 20. do 23. svibnja 2020. godine, a koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, čiji je glavni cilj građanima i široj javnosti približiti aktivnosti udruga u različitim područjima djelovanja diljem Hrvatske. Organiziranjem ove manifestacije Ured za udruge želi povećati vidljivost djelovanja udruga, posebno onih koje provode programe i projekte od interesa za opće dobro financirane iz javnih izvora te poboljšati percepciju udruga u javnosti. 

Ured za udruge objavio je Poziv kojim želi ostvariti partnerstvo s udrugama u 5 hrvatskih zemljopisnih područja (regija) radi organizacije Dana otvorenih vrata udruga. Dodana je novost "Javni poziv „Suradnja u organizaciji Dana otvorenih vrata udruga 2020.“" na UdrugeInfo. Više informacija potražite ovdje.

 

Donatori

Pravni okviri

Medijska podrška