Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

DOVU 2020. - udruga Srce

Objavljeno: 09.09.2020 u 13:20
DOVU 2020. - udruga Srce
Udruga "Srce" virtualno otvara vrata svoje kuće podrške "Srčeko" svim zainteresiranim posjetiteljima od 24. do 26. rujna 2020. godine.

Udruga "Srce" otvorit će virtualno vrata svoje kuće podrške "Srčeko" svim zainteresiranim posjetiteljima od 24. do 26. rujna 2020. godine, u okviru manifestacije "Dani otvorenih vrata udruga 2020."

Za tu priliku snimili smo video spot u kojem predstavljamo rad udruge "Srce" i način kako pomažemo građanima i lokalnoj zajednici za vrijeme korona krize.

Prilika je to da se svi zainteresirani posjetitelji pobliže upoznaju s radom i aktivnostima Udruge, kao i s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udruzi "Srce".

Kreiranjem video spota i virtualnim otvaranjem svojih vrata, udruga "Srce" uključila se je u manifestaciju "Dani otvorenih vrata udruga 2020." koja se ove godine održava od 24. do 26. rujna 2020. godine, a koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, čiji je glavni cilj građanima i široj javnosti približiti aktivnosti udruga u različitim područjima djelovanja diljem Hrvatske.

Organiziranjem ove manifestacije Ured za udruge želi povećati vidljivost djelovanja udruga, posebno onih koje provode programe i projekte od interesa za opće dobro financirane iz javnih izvora te poboljšati percepciju udruga u javnosti. 

Donatori

Pravni okviri

Medijska podrška