Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

Draga naša Mara...

Objavljeno: 17.04.2020 u 11:34
Draga naša Mara...

 

 

 

 

 

 

 

 

Draga naša Mara, ne postoje riječi kojima se možemo oprostiti od tebe i zauvijek ti reći zbogom.

Bila si nam prije svega prijateljica, ona koja je uvijek znala vidjeti ono najbolje u nama.

Kao da je bilo jučer, svi se sjećamo tvojih „ludih“ ideja, humora i vedrine. Uz tebe nam nikada nije moglo biti dosadno. 

S toliko ljubavi i strpljenja si nagrađivala trud svakoga od nas, a mi smo zbog tvoje upornosti  dobili priliku pokazati sebi i drugima, svoje mogućnosti. 

Svijet iz tvojih očiju, uvijek je izgledao drugačije i zato smo znali da si tu sa nama, baš na pravom mjestu, gdje je različitost vrlina. 

Nikada nismo sreli osobu koja je imala toliko volje za životom kao ti, osobu koja je prkosila svim preprekama koje su joj stajale na putu. 

Ne postoje riječi kojima bismo mogli pokazati koliko smo zahvalni što smo te imali priliku upoznati i dijeliti s tobom djeliće svojeg života. 

Želimo ti reći da je trag koji si u Srcu ostavila, trajan i neizbrisiv te da se prožima u svakom djeliću našeg djelovanja. 

Vjerujemo da si sada na jednom lijepom i uzvišenom mjestu, gdje nema boli i patnje i gdje ćemo se jednog dana ponovo sresti. Nadamo se da si pronašla svoj mir, spokoj i da te čuvaju anđeli.

 

Počivaj u miru, draga, naša Mara.

Galerija

Donatori

Pravni okviri

Medijska podrška