Festival jednakih mogućnosti 2012.

Objavljeno: 23.05.2012 u 15:54
Festival jednakih mogućnosti 2012.
Klub Srce 23. svibnja, četvrtu je godinu za redom sudjelovao na Festivalu jednakih mogućnosti na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

11. po redu Festival jednakih mogućnosti svake godine u organizaciji Društva tjelesnih invalida okuplja i predstavlja skupine djece s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom, udruge i institucije koje imaju priliku predstaviti svoje radove i glazbeno scenske nastupe te na taj način pokazati koliko su vrijedni i cijenjeni sudionici društvenog života.
Klub Srce ove je godine predstavio Udrugu nastupom „Vesela družina s Prigorja" kojom su predstavili i prikazali prigorske pjesme i običaje te na taj način sve prisutne posjetitelje vratili na nekoliko minuta u prošlost i podsjetili na možda već zaboravljene običaje dragih nam predaka.

Zahvaljujemo predsjedniku Društva tjelesnih invalida Milanu Ožegoviću na srdačnom dočeku i ugošćavanju te svim volonterima koji su sudjelovali u organizaciji, što su nas primili i pružili nam priliku da i ove godine osjetimo toplu atmosferu zajedništva , sloge i ljubavi.

Povratak