ISC konferencija u Rigi

Predstavnice Udruge Srce, Nikolina Bešlić i Marija Dugac, od 17. – 20.3.2023., sudjelovale su na 6-toj ISK Network Conference, u Rigi.

Na ovoj međunarodnoj konferenciji sudjelovale su organizacije iz 13 zemalja, a svaka organizacija imala je priliku prezentirati rad organizacije iz koje dolazi.

Svijest o razini kvalitete usluge, zajednička odgovornost, društveni aktivizam, bogato iskustvo te inovativnost,  zajedničke su karakteristike svih organizacija koje su sudjelovale na ovoj konferenciji.

Domaćin konferencije bila je organizacija The Samaritan Association of Latvia (LSA), koja se u suradnji s Arbeiter-Samariter-Bund Deutschland pobrinula da svi sudionici budu zadovoljni, a da vrijeme koje imamo na raspolaganju bude iskorišteno u najvećoj mogućoj mjeri za razmjenu iskustva i međusobno povezivanje ovisno o zajedničkim interesima i područjima djelovanja svake organizacije.

Sudjelovanjem na ovoj konferenciji, Udruga Srce bogatija je za nekoliko novih inicijativa i poziva na suradnju, o čemu ćemo Vas izvijestiti u skoroj budućnosti.

Povratak