Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

Izlet u Klagenfurt

Izlet u Klagenfurt
U srijedu, 2.svibnja 2018. godine, Udruga Srce bila je na jednodnevnom izletu u Klagenfurtu...

 

U tom austrijskom gradu nalazi se park Minimundus u kojem se krije 159 minijatura poznatih svjetskih građevina, kao što su Big Ben u Londonu, Eiffelov toranj u Parizu, crkva Svetog Petra u Vatikanu te mnoge druge makete koje ostavljaju bez daha.

Nakon Minimudusa doživjeli smo još nešto što je za mnoge od nas bilo novo iskustvo. Riječ je o 4D projekciji kratkog pustolovnog filma o biciklistu koji se vozi po Kineskom zidu te izvodi razne vratolomije koje gledateljima pružaju mnoga uzbuđenja.

Kroz grad Klagenfurt vodila nas je gospođa Ivana koja je bila naš turistički vodič i koja nam je ispričala mnoge zanimljive priče, zanimljivosti i legende.

Nakon slobodnog popodneva koje smo iskoristili za razgledavanje, kupovinu i uživanje, autobusom turističke agencije Darojković, naš vozač, gospodin Ivica sretno nas je vratio u Zelinu.

Ovaj izlet financiran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku kao dio aktivnosti programa Poludnevni boravak i Klub Srce.

Najljepše zahvaljujemo Upravnom odboru Udruge  te cjelokupnoj Udruzi Srce koja nam je omogućila još jedan nezaboravan izlet koji ćemo dugo pamtiti. 

 

Pripremio: Tomislav Nedelić, član Udruge Srce

 

Galerija

Povratak

Izvori financiranja

Članstva Udruge Srce