Javni poziv ugostiteljima za sponzorstvo i prodaju pića

Objavljeno: 04.10.2022 u 14:39

Poštovani,

Udruga “Srce“ osnovana je 2005. godine i jedina je organizacija civilnog društva na području grada Svetog Ivana Zeline, okolnih naselja i općine Bedenica, osnovana inicijativom roditelja s ciljem okupiti djecu s teškoćama u razvoju, osobe s invaliditetom i njihove obitelji te formirati podršku u zajednici koja bi omogućila dostojanstven život jednakih mogućnosti u sredini u kojoj žive. Kroz svoje sedamnaestogodišnje djelovanje, brojne programe i projekte koje provodi osigurala je svoju prepoznatljivost u Hrvatskoj, ali i šire. Osim terapijskih postupaka i poludnevnog boravka u vlastitom prostoru intenzivno radimo na jačanju naše organizacije te  potičući volonterski rad kroz Lokalni Volonterski centar u Svetom Ivanu Zelini.

Udruga kontinuirano težo očuvanju održivosti i trajnosti kvalitete te pokretanju novih inovativnih projekata i programa. Jedan od oblika financijske samoodrživosti kojim želimo ostvariti dodatni prihod za naše aktivnosti ( rana intervencija i detekcija, podrška djeci s teškoćama i članovima njihovih obitelji)  je organiziranje manifestacija i događanja, a u sklopu Dana inkluzivnosti održat će se sportski i glazbeni program „Srcem za inkluzijuu Sv. Ivanu Zelini , na području ŠRC Bazeni u petak, 21.10.2022. godine.

Osim glazbenog programa koji će se održati u večernjim satima, u planu je i sportski dio, druženje s djecom i njihovim roditeljima, djecom i učenicima vrtića i škola te lokalnim i nacionalnim sportašima.

Cilj ove manifestacije je prikupljanje sredstava za daljnje unaprjeđenje rada Udruge i podizanje kvalitete života djece s teškoćama i njihovih obitelji  u sredini u kojoj žive bez izdvajanja iz matičnih obitelji kroz pružanje stručno-terapijskih postupaka, podršku obitelji, podršku zaposlenicima u odgojno-obrazovnim ustanovama i prilagodbu postojećeg prostora Udruge. Terapije i usluge se provode individualno i grupno te u prostorijama udruge i u obiteljima, ovisno o potrebama i mogućnostima svakog djeteta te je u usluge uključeno 90 djece, a potrebe rastu iz dana u dan.

Planirano vrijeme trajanja sportskog i glazbenog programa s ponudom jela i pića je od 14 do 22 sata.

Stoga Vam nudimo mogućnost prodaje pića i hrane za vrijeme trajanja manifestacije na području ŠRC Bazeni. Molimo Vas da ukoliko ste zainteresirani, da nam svoje uvjete i iznos donacije pošaljete poštom ili osobno dostavite (Petra Preradovića 3, Sveti Ivan Zelina) s naznakom „NE OTVARAJ DO DANA SASTAJANJA KOMISIJE ZA ODABIR“ do najkasnije do 13. listopada 2022. godine do 12 sati kako bismo mogli razmotriti sve pristigle ponude i odabrati za  nas najprihvatljiviju.

Ovom prilikom zahvaljujemo Vam na dosadašnjim donacijama te na iskazanom povjerenju!

Više podataka o Udruzi možete vidjeti na web portalu: www.udruga-srce-zelina.hr

Kontakt telefoni: 092/131-3050, 01-2060-462

Žiro-račun: HR8123600001503151555, Zagrebačka banka d.d.

S poštovanjem,

Za Udrugu SRCE