Javni poziv ugostiteljima

Javni poziv ugostiteljima za sponzorstvo i prodaju pića i kokica na Tradicionalnom 7. Koncertu Udruge Srce pod nazivom "Srcem zapleši"

Udruga “Srce“ osnovana je 2005. godine i jedina je organizacija civilnog društva na području grada Svetog Ivana Zeline, okolnih naselja i općine Bedenica, osnovana inicijativom roditelja s ciljem okupiti djecu s teškoćama u razvoju, osobe s invaliditetom i njihove obitelji te formirati podršku u zajednici koja bi omogućila dostojanstven život jednakih mogućnosti u sredini u kojoj žive. Kroz svoje dvanaestogodišnje djelovanje, brojne programe i projekte koje provodi osigurala je svoju prepoznatljivost u Hrvatskoj, ali i šire. Osim terapijskih postupaka i poludnevnog boravka u vlastitom prostoru intenzivno radimo na jačanju naše organizacije pišući i provodeći europske projekte te  potičući volonterski rad kroz Lokalni Volonterski centar u Svetom Ivanu Zelini.

Zbog očuvanja održivosti i trajnosti kvalitete Udruga teži razvijanju samoodrživosti i pokretanju novih inovativnih projekata i programa. Jedan od oblika financijske samoodrživosti kojim želimo ostvariti dodatni prihod za naše aktivnosti je i tradicionalni sedmi po redu koncert „Srcem zaplešikoji će se održati u Sportskoj dvorani u Sv. Ivanu Zelini u četvrtak, 26. listopada 2017. godine s početkom u 19 sati.

I ove godine na koncertu će nastupati brojne estradne zvijezde, a tradicionalni koncert Udruga kontinuirano provodi već sedmu godinu s ciljem prikupljanja sredstava za daljnje unaprjeđenje rada Udruge i podizanje kvalitete života osoba s invaliditetom i njihovih obitelji  u sredini u kojoj žive bez izdvajanja iz matičnih obitelji.

Ukoliko ste u mogućnosti pomoći i doprinijeti ovoj humanitarnoj akciji to možete učiniti na više načina; uplatom sponzorstva na žiro račun ili kupnjom ulaznica za vaše prijatelje, zaposlenike ili poslovne partnere.

Kao vrijednog ugostitelja, nudimo vam i mogućnost prodaje pića i kokica za vrijeme trajanja koncerta u Sportskoj dvorani. Molimo Vas da ikoliko ste zainteresirani, da nam svoje uvjete i iznos donacije pošaljete poštom ili osobno dostavite (Petra Preradovića 3, Sveti Ivan Zelina) s naznakom „NE OTVARAJ DO DANA SASTAJANJA KOMISIJE ZA ODABIR“ do najkasnije do 18. listopada 2017. godine kako bismo mogli razmotriti sve pristigle ponude i odabrati za  najprihvatljiviju.

Upravni odbor Udruge Srce će angažirati ponuđača s najprihvatljivijom ponudom nakon 20. listopada i o tome obavijestiti sve prikupljene ponuđače.

Ovom prilikom zahvaljujemo Vam na dosadašnjim donacijama te na iskazanom povjerenju!

S poštovanjem,

Tim Udruge Srce

Kontakt telefoni: 092/131-3050, 01-2060-462

Žiro-račun: HR6723600001101845153, Zagrebačka banka d.d.