Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

Komunikacijske radionice u "SRCU"

Objavljeno: 01.02.2018 u 11:30
Komunikacijske radionice u "SRCU"
Za uspjeh u poslu važna je komunikacija...

Za nas osobe s invaliditetom  jako je važno da u svim segmentima  života postanemo  ravnopravni  članovi društva pa nam je jednako  tako važno da budemo  aktivni sudionici i na tržištu rada.

U   svrhu   zapošljavanja osoba s invaliditetom udruga  srce  je  17. i 18. 1. 2018. Za  članove Udruge koji su prošli  program  osnaživanja za ulazak u svijet rada, organizirala dvodnevnu radionicu iz područja komunikacije  koje je vodio  Darko Kobetić, iz Centra znanja Profectus.

Tema ovih radionica bile su komunikacijske vještine  koje su jako važne, kako u poslovnom okruženju, tako i u svim drugim  životnim  situacijama.

Komunikacijske vještine koje se  još zovu i meke vještine,  važne su za nas   članove Kluba Srce kako bi mogli još bolje  razumjeti jedni druge, a tijekom ovih radionica, kroz razgovor smo na mnogim primjerima  i vježbama  vidjeli koji su primjeri dobre, a koji loše komunikacije.

Radionica o komunikacijskim vještinama samo je jedna u nizu  od aktivnosti  iz područja zapošljavanja koje će se održati  od siječnja do svibnja u sklopu programa Poludnevni boravak i Klub Srce te nam pomoći da bez obzira na svoj invaliditet,  kada se zaposlimo, kvalitetno obavljamo svoj posao.

 

Tomislav Nedelić član Udruge Srce

Izvori financiranja

Članstva Udruge Srce