Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

Malonogometni turnir 8 kafića

Objavljeno: 29.12.2022 u 14:39
Malonogometni turnir 8 kafića

Na blagdan Svetog Stjepana u Zelinskoj sportskoj dvorani održan je sedmi malonogometni turnir 8 KAFIĆA.

Turnir je humanitarnog karaktera, a kao i svake godine održao se u organizaciji Cafe bara Carpe diem. Na turniru su nastupile malonogometne ekipe koje su okupili poznati zelinski  ugostitelji - Cb Carpe diem, Cb Plac, Cb Pilot, Cb Dioniz, Cb Dvojka, Cb Faraon, Cb Jana i Podrum bar.

Nakon niza zanimljivih utakmica, treće mjesto osvojio je Cb Dioniz, koji je bio bolji u ogledu protiv Cb Faraon. U velikom finalu, snage su odmjerili Podrum bar i Cb Dvojka. Slavodobitnik ovogodišnjeg turnira postao je Podrum bar, dok je Cb Dvojka osvojio drugo mjesto. U revijalnom dijelu programa nastupile su mlađe kategorije NK Zelina i NK Donja Zelina.

Puna dvorana posjetitelja dokaz je popularnosti i interesa za mali nogomet u našem gradu, ali i spremnost naših građana da podrže humanitarne akcije. Cjelokupan prihod o prodanih ulaznica i kotizacija koji je ovaj put iznosio 10.000 kuna, predan je Udruzi Srce.

Od sveg srca hvala svim posjetiteljima, sudionicima, sucima te svima koji su na bilo koji način pomogli da ovaj malonogometni spektakl koji promiče sport, humanost, prijateljstvo i zajedništvo, ponovno bude ovako uspješan. Posebna zahvala gospodinu Igoru Bajiću, inicijatoru i organizatoru svih dosadašnjih turnira.

Povratak

Izvori financiranja

Članstva Udruge Srce