Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

Naših prvih 10 godina

Objavljeno: 28.04.2020 u 11:58
Naših prvih 10 godina
„Naših prvih deset godina“ - Monografija Udruge Srce - 1. nastavak

Dragi prijatelji, sugrađani i svi Vi diljem naše Hrvatske (a i šire…) koji nas poznajete i pratite, ali i Vi koji možda još niste čuli za nas, pozivamo Vas da odvojite malo vremena i krenete s nama na jedno zanimljivo putovanje koje započinje u utorak 28.04. i trajat će do 10.06.2020. godine.

Sad Vas sigurno zanima kamo ćemo putovati? Bit će to putovanje na kojem ćete upoznati jedno nastajanje, odrastanje, sazrijevanje… Odricanja i uspjehe, puno dobrote, sretnih ali i pokoji tužan trenutak, a sve popraćeno s puno emocija i ljubavi. Putovanje je to kroz povijest Udruge Srce.

Mnogi od Vas znaju da je Udruga Srce osnovana 2005. godine, što znači da ćemo ove godine 10. lipnja obilježiti 15. rođendan naše Udruge. Za nas je to veoma značajan dan i kako smo uvijek svoju sreću dijelili sa dragim ljudima, tako smo i sada planirali ovaj rođendan obilježiti jednom lijepom proslavom. No, u ovim okolnostima ona će najvjerojatnije morati biti odgođena ili prilagođena dopuštenom i sigurnom načinu okupljanja, ovisno o mjerama kakve će biti u lipnju.

Ipak, to nije razlog da se ne družimo i neke od Vas podsjetimo, a neke tek upoznamo, za početak s prvih deset godina Udruge Srce, a to ćemo učiniti kroz jednu lijepu priču (sa puno slika) iz Monografije Udruge Srce koju smo izdali povodom 10. godina Udruge. Cijelu priču razdijelili smo u 12 nastavaka i svakoga utorka i petka ćemo objavljivati po jedan nastavak. 

Na kraju ovog putovanja čeka nas još nešto, ali to neka za sada ostane iznenađenje.

Drugi nastavak čitajte već u petak!

Pratite nas, čitajte, komentirajte!

Voli vas Udruga Srce!

Galerija

Donatori

Pravni okviri

Medijska podrška