Nove inicijative u Udruzi Srce

Nove inicijative u Udruzi Srce
Krajem prošle godine u Udruzi Srce održavale su se Adventske radionice

KLUB KREATIVACA
Krajem prošle godine u Udruzi Srce održavale su se Adventske radionice, na koje smo, uz naše roditelje i volontere pozvali i sve zainteresirane građane da sudjeluju u izradi božićnih ukrasa. Primijetivši interes građana iz naše zajednice da na taj način pomognu rad Udruge Srce, a kroz radionice su otkrili svoje kreativne sposobnosti, rodila se ideja o osnivanju Kluba kreativaca.

Ovaj Klub omogućuje građanima aktivno sudjelovanje u zajednici i ujedno, pružanje podrške Udruzi Srce. Klub kreativaca započeo je ponovo sa radom krajem siječnja i za sada u njemu sudjeluje desetak sudionika; roditelja članova Udruge, volontera i ''građanki'' Sv. Ivana Zeline, koji će zajedno osmišljavati i izrađivati razne ukrasne i uporabne predmete namijenjene prodaji u Suvenirnici, Srčekovoj škrinjici i prodajnim štandovima Udruge Srce.

Svi zainteresirani mogu se javiti u Udrugu Srce ili voditeljici Kluba kreativaca Mirjani Ivković 095-563-9731.
U ugodnom i veselom okruženju, radionice Kluba kreativaca održavaju se svaki utorak i četvrtak od 15 do 19 sati.

Povratak