Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

Tomislavov korak prema neovisnijem životu

Objavljeno: 17.11.2021 u 09:47
Tomislavov korak prema neovisnijem životu
Tomislav Nedelić član je Udruge „Srce“ od njenog osnutka 2005. godine i aktivan je član sve do današnjih dana.

Po svom karakteru vrlo je otvorena i komunikativna osoba te voli sudjelovati u aktivnostima koje su od društvenog značaja.

Još od djetinjstva pokazivao je zanimanje za novinarstvo i rad povezan s medijima. Po završetku srednje poljoprivredne škole u Svetom Ivanu Zelini spojio je svoje dvije najveće strasti, Udrugu „Srce“ i rad u medijima, postavši urednik i voditelj radio emisije Otkucaji Srca na radio Zelini.

Kroz volonterski rad na radiju shvatio je da želi steći veća znanja o radu u elektroničkim medijima te je 2018. godine na učilištu Experta u Zagrebu upisao smjer Voditelj u elektroničkim medijima koji je pohađao godinu dana, a u sklopu kojeg je stekao željena znanja i znanja iz mnogih drugih srodnih područja.

Po završetku studija stekao je zvanje voditelja u elektroničkim medijima, te je dalje kao njen član i glasnogovornik nastavio predstavljati Udrugu „Srce“ u medijskoj javnosti.

Zbog velikog iskustva i stečenog znanja Tomislavu se pružila prilika da se u sklopu projekta „neoviSAN“ zaposli na mjestu voditelja u elektroničkim medijima, što je s veseljem i odgovornošću prihvatio te se na svom prvom službenom radnom mjestu brine za vidljivost i medijsku promociju projekta i svih njegovih aktivnosti.

Ono što Tomislava posebno veseli je činjenica da je od dugogodišnjeg člana i volontera došao do toga da bude i zaposlenik Udruge Srce te tako sa njemu dragim ljudima postane i radni kolega.

Kada je riječ o projektu „neoviSAN“ raduje ga i činjenica da je upoznao Dominika Štuleca koji mu je postao radni asistent i njegova desna ruka te je tako u njemu dobio novog dragog kolegu i dobrog  prijatelja. Tomislav ističe kako mu je drago što će kroz ovo zapošljavanje imati priliku pokazati svoja znanja i vještine i tako biti korak bliže do svog neovisnog života.

Povratak

Izvori financiranja

Članstva Udruge Srce