Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

Udruga Srce sudjelovala je u proslavi "EO Day" Scott Badera

Udruga Srce sudjelovala je u proslavi "EO Day" Scott Badera

Zaposlenici Scott Bader-a u sklopu ovogodišnjeg obilježavanja „EO Day“ - dana proslave  strukture  svoje tvrtke, 01.10.2018.g. ujedinili su svoje talente u želji za stvaranjem inkluzivnijeg i skladnijeg društva, što je jedna od filozofija poduzeća – angažirati sve veći broj zaposlenika u dobrotvornim i volonterskim akcijama  kako bi imali što veći utjecaj u stvaranju društveno odgovornog poslovanja.

Tako su u suradnji s našom Udrugom izrađivali i ukrašavali dvjestotinjak kartonskih kutija namijenjenih za poklon pakete te izradili šest drvenih stolica i ljuljačku koje će naša Udruga koristiti u novo uređenom prostoru u Zagrebačkoj ulici.  Ukupne troškove materijala i izvedbe financirala je tvrtka Scott Bader. 

Korporativno volontiranje jedan je od novijih oblika društveno odgovornog poslovanja koji podrazumijeva volonterski angažman zaposlenika poduzeća koji se odvija unutar radnog vremena zaposlenika, odnosno u organizaciji poduzeća u kojem rade te na taj način uz novčani doprinos poduzeća, zaposlenici poduzeća imaju mogućnost volontirati u raznim akcijama kojima odgovaraju na potrebe zajednice.

Sretni smo jer je Scott Bader prepoznao upravo Udrugu Srce kao suradnika u ovoj akciji jer suradnja javnog i neprofitnog sektora doprinosi i izgradnji cjelovitijeg i stabilnijeg društva te razvoju novih i inovativnih pristupa.

Galerija

Donatori

Pravni okviri

Medijska podrška