Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

Udrugu Srce posjetila predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović

Udrugu Srce posjetila predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović
Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović u sklopu posjeta Zagrebačkoj županiji i Gradu Svetom Ivanu Zelini, 25. siječnja 2019. godine posjetila je i Udrugu Srce

U petak, 25. siječnja Udrugu Srce posjetila je predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović. Članovi Udruge Srce i predsjednica Udruge Đurđa Penava kratkim programom upoznali su predsjednicu s radom Udruge.

U prepunom boravku Udruge predsjednicu je dočekalo 100tinjak članova Udruge, zaposlenici i volonteri. Nakon predstavljanja rada Udruge, predsjednica je razgledala kuću podrške Srčeko, kabinete u kojima je sudjelovala u provođenju individualnih postupaka s djecom,  poludnevni boravak u kojem su bili izloženi svi radovi članova Udruge Srce, Kreativnu stvaraonicu gdje se upoznala s radom volonterki Udruge.

Predsjednica je pohvalila rad Udruge koja okuplja i omogućava normalan život djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom na području Svetog Ivana Zeline i okolnih naselja i općine Bedenica, te istaknula kako svako dijete ima pravo na svoje djetinjstvo, a sve osobe s teškoćama u razvoju ili invaliditetom potpunu uključenost u društveni i sav život.

Posjet predsjednice završio je dodjelom poklona od strane članova Udruge te upisom u knjigu gostiju što je za Udrugu Srce veliko priznanje za kvalitetu rada i zbog čega smo zbilja ponosni.

 

Galerija

Donatori

Pravni okviri

Medijska podrška