Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

Uspješno proveden projekt "Održi i podrži"

Uspješno proveden projekt "Održi i podrži"
Cilj projekta "Održi i podrži" je osnaživanje zaposlenika te članova Upravljačkog tijela Udruge Srce, a financiran je sredstvima Zagrebačke županije

Projekt se bavi osnaživanjem 32 zaposlenika te 4 članova Upravljačkog tijela Udruge Srce, kroz edukacije i studijski posjet kako bi se stekla nova znanja i kompetencije za pokretanje poduzetničkih pothvata.

Stečena znanja i iskustva prenosit će se kroz kontinuiranu podršku djeci s teškoćama, osobama s invaliditetom i volonterima s ciljem jačanja njihovih kompetencija za provođenje inovativnih samoodrživih programa na području Grada Sv. Ivan Zelina.

U okviru projektnih aktivnosti realiziran je studijski posjet organizaciji PDGI – projekt građanske demokratske inicijative u Belom Manastiru prilikom kojeg su razmijenjena znanja i praktična iskustva iz područja društvenog poduzetništva i samoodrživosti.

U sklopu projekta provedena je i dvodnevna edukacija za sve zaposlenike pod nazivom "Programsko planiranje", a čiji je cilj bio kod svih zaposlenika stvoriti zajedničko razumijevanje zadataka i usuglasiti način rada u 2021. i 2022. godini. 

Projekt je financiran sredstvima Zagrebačke županije. 

Izvori financiranja

Članstva Udruge Srce