Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

Velike zahvale Off road klubu Piva dvije

Velike zahvale Off road klubu Piva dvije
Udruga Srce Zelina upućuje iskrene zahvale Off road klubu Piva dvije te svim sudionicima Panoramske vožnje za „Srce“.

Članovi Off road kluba Piva dvije i Moto kluba Sveta Helena pokazali su da imaju veliko SRCE inicirajući panoramsku vožnju humanitarnog karaktera. Uoči mjeseca darivanja u nedjelju 1. prosinca 2019. godine organizirali su nezaboravnu panoramsku vožnju quadovima i ATV vozilima za Udrugu Srce, koja je bila atrakcija za sve sudionike, posjetitelje, a koji su osim u druženju i opuštenoj atmosferi mogli uživati i u nezaboravnim akrobacijama motornim vozilima.

Članovi Off road kluba Piva dvije i ostali sudionici prikupili su pozamašnu donaciju u iznosu od 28.700,00 kn za Udrugu Srce na čemu im ovim putem iskreno zahvaljujemo i šaljemo velike pozdrave iz Srca!

Inicijativu za ovaj veliki i značajan događaj predložili su sami članovi Off road klubu Piva dvije prije nešto više od mjesec dana. U vrlo kratkom periodu uspjeli su okupiti sudionike i veliki broj sponzora, a sama suradnja je bila više nego odlična.

Posebna zahvala Boži Papak i Behtanić Ivanu koji su bili cijelo vrijeme stup i okosnica humanitarne akcije, velika zahvala svima koji su donirali Udruzi Srce i sponzorima koji su osigurali financijsku održivost događaja.

Zahvaljujemo i suorganizatoru Moto klubu Sveta Helena koji je podržao akciju i pomogao u realizaciji.
Nadamo se da je ovo početak jedne divne suradnje koja iznova potvrđuje prihvaćanje osoba s invaliditetom u lokalnoj zajednici, a i šire te doprinosi njihovim jednakim mogućnostima.

Sponzori:

As-Behtanić
Auto servis Čerpnjak
Auto servis Mario
Autoprijevoz Mario
Bit-automobili
Cngress centre elli doo
Culej mix
Ćurić usluge
D.b. vent d.o.o.
Dizala ekskluziv
Grupa Logos
Jeklotehna – ting d.o.o.
Kg – Zelina d.o.o.
MO Majkovec
Pekarna Mario
Petran umt d.o.o.
Pivnica Gaj
Prometal
Rusan – mikron d.o.o.
Tiskara Zelina dd
Vina Jarec

Galerija

Donatori

Pravni okviri

Medijska podrška