32. Sastanak koordinacijskog tima projekta "Okruženje za samoostvarenje /Self-realization environment" - 6/10/2022

U sklopu projekta "Okruženje za samoostvarenje /Self-realization environment" u tijeku procesa izgradnje zgrade za organizirano stanovanje i boravak osoba s invaliditetom provode se redovni koordinacijski sastanci na kojima sudjeluju Izvođač radova, Stručni nadzor radova i Udruga Srce kao Nositelj projekta.

6.10.2022. godine održan je 32. koordinacijski sastanak.

Cilj sastanaka je osigurati zajedničko razumijevanje svih aktivnosti u procesu izgradnje, praćenje dinamike izvođenja radova te osiguranje redovne komunikacija između svih ključnih dionika koji sudjeluju u procecu izgradnje.

Projekt  "Okruženje za samoostvarenje /Self-realization environment" je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj članka isključiva je odgovornost Udruge Srce.

„Srce“ – Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji, Petra Preradovića 3, 10380 Sveti Ivan Zelina, www.udruga-srce-zelina.hr

Više informacija o EU fondovima na internetskoj stranici Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije www.strukturnifondovi.hr