Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

Radionica "Od neuspješnih projekata do dodjele bespovratnih sredstava"

Objavljeno: 12.11.2015 u 07:52
Radionica "Od neuspješnih projekata do dodjele bespovratnih sredstava"
Članovi Udruge redovito se usavršavaju i pohađaju korisne radionice i edukacije.

U sklopu projekta “Priprema projekata i podrška ESF korisnicima” kojeg provodi WYG International, a čiji je glavni partner u projektu Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, u ponedjeljak 16. i utorak 17. studenog 2015. održat će se radionica "Od  neuspješnih projekata do dodjele bespovratnih sredstava". 

Radionica je to za prijavitelje koji su podnijeli svoje projektne prijave na otvorene pozive za dodjelu sredstava iz Europskog socijalnog fonda iz programskog razdoblja 2007.-2013. koje su odbijene ili nisu dobile broj bodova koji su prijavitelji očekivali. Na temelju naučenih lekcija iz prijava podnesenih u sklopu ESF-a 2007.-2013., sudionici radionice moći će usvojiti i/ili unaprijediti svoja praktična znanja i vještine potrebne za razvijanje uspješnih, relevantnih i izvedivih prijava na otvorene pozive za dodjelu sredstava iz Europskog socijalnog fonda u sklopu novog programskog razdoblja 2014.-2020.   

Ispred Udruge Srce na radionici će sudjelovat gđa Đurđa Penava, predsjednica i gđa Jelena Kovačević, voditeljica EU projekta a održava se u Varaždinu u Hotelu Turist, Aleja kralja Zvonimira 1.

Donatori

Pravni okviri

Medijska podrška