Održan sastanak projektnog tima

Objavljeno: 12.03.2020 u 13:19
Održan sastanak projektnog tima
U četvrtak, 12. ožujka 2020. godine održan je prvi sastanak projektnog tima u okviru projekta „Volontirajmo zajedno“.

Na sastanku su prisustvovale predstavnice partnera na projektu, ispred Grada Svetog Ivana Zeline, Branka Hođa, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, normativne, upravno-pravne i ostale poslove i Martina Dužaić, referentica za društvene djelatnosti, ispred Srednje škole Dragutina Stražimira Sveti Ivan Zelina Martina Zerec, ravnateljica, ispred Udruge „Srce“ Marija Dugac i ispred Lokalnog volonterskog centra Zelina, Kristina Marečić, koordinator LVC-a.

Tema sastanka bila je novi projekt Lokalnog volonterskog centra Zelina pod nazivom “Volontirajmo zajedno” s naglaskom na razvoj, promoviranje i poticanje volonterstva u svojoj lokalnoj zajednici. Na sastanku su predstavljene ključne aktivnosti projekta i dogovoren je plan provođenja projektnih aktivnosti.

Projekt "Volontirajmo zajedno" financiran je sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.