Plesno zabavna radionica u Domu za psihički oboljele osobe Skupnjak

Objavljeno: 16.10.2015 u 10:03
Plesno zabavna radionica u Domu za psihički oboljele osobe Skupnjak
U suradnji sa Udruženjem umirovljenika održana je prva radionica u Domu Skupnjak.

U srijedu, 15. listopada u Domu za psihički oboljele osobe Skupnjak održana je plesno zabavna radionica s korisnicima doma. Radionicu su organizirali umirovljenici iz Udruženja umirovljenika Grada Svetog Ivana Zeline čiji je pjevački zbor pripremio nekoliko glazbenih točaka čijim su izvedbama razveselili i potaknuli na ples brojne korisnike. Na radionici su sudjelovala 22 umirovljenika – volontera i 30ak korisnika doma. Ovo je bila prva od planiranih pet plesno zabavnih radionica, a koje se organiziraju u sklopu projekta Volontirajmo zajedno.

Svojim posjetom uz zabavu, lijepu pjesmu i ples razveselili smo  korisnike doma i njihove već uhodane dane ukrasili novim aktivnostima i osmijesima.

Za korisnike doma tijekom idućih mjeseci redovno ćemo organizirati i druženja uz društvene igre, te ćemo osim plesnih ritmova izraziti i međusobni natjecateljski duh. Pozivamo sve volontere koji vole ples i druženje da nam se jave i pridruže na jednoj od idućih radionica.

A kako nam je bilo na ovoj radionici pogledajte u forogaleriji.