Posjete korisnicima usluge osobne asistencije

Posjete korisnicima usluge osobne asistencije provode se u sklopu projekta "Osobni asistent" financiranog iz Europskog socijalnog fonda

U sklopu projekta „Osobni asistent“ voditeljica projekta Jelena Kovačević, koordinatorica asistenata Nikolina Sičaja te predsjednica Udruge Đurđa Penava bile su u posjeti obitelji korisnika usluge osobne asistencije

Cilj posjete bio je osigurati stalnu komunikaciju s korisnicima usluge osobne asistencije odnosno obitelji korisnika vezanu uz pružanje podrške i savjetovanja o korištenju same usluge te upoznavanje s načinom i uvjetima življenja samih korisnika.

Širenjem usluge osobne asistencije u ovaj projekt je uključeno 9 osoba s invaliditetom (6 osoba s intelektualnim teškoćama i 3 osobe s tjelesnim invaliditetom) koji će koristiti uslugu asistencije od 28.4.2017. godine, a koja će uvelike doprinosi njihovom ostvarenju i podršci kako osobama s invaliditetom, tako i njihovim skrbnicima.