Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji

Održi i podrži

Projekt „Održi i podrži“ usmjeren je na uspostava održive kvalitetne međusobne komunikacije i komunikacijskih procesa i dobro upravljanje vremenom u svrhu što učinkovitijeg funkcioniranja Udruge.

Cilj projekta je jačanje ljudskog kapitala te međusobno povezivanje unutar timovima i održavanja postignute kvalitete u radu s obzirom na nova zapošljavanja u Udruzi Srce, a imajući u vidu vrlo odgovorne projekte koje Udruga trenutno provodi.

U sklopu projekta provedene su ciklus edukacije s ciljem

  • Razmjena iskustva i pogleda zaposlenika Udruge Srce na temu međusobne komunikacije
  • Uočavanje i definiranje poteškoća u komunikaciji i način njihovog razrješavanja
  • Definiranje konkretnih i efikasnih modela komunikacije na svim razinama funkcioniranja Udruge kao i učinkovitog upravljanja vremenom

Udruga Srce je jedna od udruga koja postojano radi na poboljšanje komunikacija između svojih zaposlenika čiji broj stalno raste, kao i potreba za edukacije razvijanje međusobne komunikacije i uvođenja novih zaposlenika u taj komunikacijski proces.

Dobra komunikacija je preko potrebna i ključna za uspješnosti jednog tima u obavljanju zajedničkih zadataka i ostvarivanje zajedničkih ciljeva unutar jedne organizacije. Zato potreba za kontinuirani rad na razvijanje i unapređenje komunikacijske vještine je od iznimne važnosti i značajni elementi dobrog i kvalitetnog poslovanja.

Projekt je sufinanciran sredstvima Zagrebačka županije u iznosu od 15.000,00 kn.

Izvori financiranja

Članstva Udruge Srce